Even voorstellen

Mijn naam is Laura Weijenberg-van Nobelen en ik werk sinds 2006 als obstetrieverpleegkundige. In het ziekenhuis heb ik ontelbaar veel ouders begeleid bij de geboorte van hun kindje. In de loop van de jaren zie ik de geboortezorg veranderen. Ouders kiezen er steeds vaker voor om in het ziekenhuis te bevallen. En ook de vraag naar pijnstilling neemt toe. Achterliggende oorzaak is vaak angst. Angst voor de bevalling, angst voor de pijn.

In 2015, tijdens een bijeenkomst voor obstetrieverpleegkundigen, kreeg ik een lezing over HypnoBirthing®. Dit heeft mijn ogen geopend. Waarom staan we zover van de natuur als het gaat om zoiets natuurlijks als een geboorte? In 2016 heb ik met veel plezier de docentenopleiding gevolgd en heb ik in HypnoBirthing® een manier gevonden om zwangeren én hun partner voor te bereiden op de geboorte.

Tijdens de cursus zullen kennis over de geboorte, ademhalingstechnieken, ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan en hoop ik dat je, na het volgen van mijn cursus, ontspannen, zonder angst en vol vertrouwen de geboorte tegemoet gaat.

 

Reacties zijn gesloten.